KRR:n valmentajahaku kaudelle 2023-2024

Application in English

Hae tällä lomakkeella Kallio Rolling Rainbow’n eri joukkueiden valmentajaksi. Haussa ovat seuraavat tehtävät:

  • A-joukkueen päävalmentaja
  • 1-2 kpl A-joukkueen apu, penkki-tai pelaajavalmentajat
  • B-joukkueen päävalmentaja
  • 1-2 kpl B-joukkueen apu, penkki-tai pelaajavalmentajat
  • C-joukkueen päävalmentaja
  • 1-2 kpl C-joukkueen apu, penkki-tai pelaajavalmentajat

Joukkueiden valmennuksen kausi mukailee SM-sarjan kautta 23-24. Valmentajan tehtävät sovitaan valitun henkilön vahvuuksien mukaan ja tärkeintä olisi löytää henkilö, joka voisi sitoutua kehittymään joukkueen kanssa koko kauden 2023-24 ajan. Jos sinulla on pienintäkään kiinnostusta valmentajaksi, apuvalmentajaksi, penkkivalmentajaksi tai pelaajavalmentajaksi, kannattaa hakemus jättää. Joukkueemme keskustelevat mielellään kaikkien kanssa siten, että valmentajalle saadaan mahdollisimman toimiva rooli yhteisössä. Hakemus ei vielä sido mihinkään.

Kallio Rolling Rainbow:n A-joukkue All Colours pelaa suomenmestaruussarjaa ja mahdollisesti kansainvälisiä pelejä. SM-sarjaan kuuluu n. 5 turnausta ja finaaliturnaus. Joukkue matkustaa kauden aikana pääasiassa Suomen sisällä, mutta saattaa matkustaa 1-2 kertaa myös ulkomaille.

Kallio Rolling Rainbow:n B-joukkue Kinapori Fistfunkers on ilmoittautunut pelaamaan SM-sarjan I-Divisioonaan, jossa pelaa lähinnä muiden seurojen B-joukkueet, pienempiä seuroja sekä vielä pienempien seurojen yhdistelmäjoukkueita. Joukkue matkustaa kauden aikana pääasiassa Suomen sisällä, mahdollisesti myös pohjoisimmassa Suomessa.

Kallio Rolling Rainbow:n C-joukkue Piritorin Ässät on tarkoitettu uudemmille pelaajille ja niille, jotka haluavat pelata hyvänmielen kutsuotteluita muita seuroja vastaan. Joukkue matskustaa pääasiassa Suomen sisällä ja Helsingin lähipaikkakunnilla.

Mitä taitoja/ominaisuuksia haluan kehittää tehtävässä? / What skills or qualities I want to improve in the post?
Jos minut valittaisiin tehtävään, mitkä kolme periaatetta/arvoa johtavat toimintaani?
If I was appointed to the position, which three principals/values would lead my work?
Mitä tehtäviä ja tavoitteita haluaisin itselläni olevan seurassa/joukkueessa ja miten toimintaa voidaan arvioida /
What tasks and goals would I like to have in the league/team and how can the activities be evaluated
Aikatauluihini/elämäntilanteeseeni liittyvät seikat, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseeni
/ Things regarding my life and schedules, that might affect my participation
Miten kuvailen itseäni tiimityössä, ja vuorovaikutuksessa muiden kanssa?
How I would describe my interaction skills and myself working in a team?