Alkeiskurssi

Haluatko oppia luistelemaan old-school-tyyppisillä quad-rullaluistimilla ja päästä kokeilemaan, miltä se paljon puhuttu roller derby oikein tuntuu? Seuraavan alkeiskurssi alkaa syyskuun alussa 2023, seuraa meitä somessa niin saat tiedon seuraavasta kurssista.

Seuraavan alkeiskurssin aikataulu:

PE 8.9. klo 18-19:30 Alkeiskurssi 1, Pasilan urheiluhalli
TO 14.9. klo 18-20 Alkeiskurssi 2, Stadin ammattiopiston sali
PE 15.9. klo 18-19:30 Alkeiskurssi 3, Pasilan urheiluhalli
TO 21.9. klo 18-20 Alkeiskurssi 4, Stadin ammattiopiston sali
PE 22.9. klo 18-19:30 Alkeiskurssi 5, Pasilan urheiluhalli
TO 28.9. klo 18-20 Alkeiskurssi 6, Stadin ammattiopiston sali
PE 29.9. klo 18-19:30 Alkeiskurssi 7, Pasilan urheiluhalli
TO 5.10. klo 18-20 Alkeiskurssi 8, Stadin ammattiopiston sali
PE 6.10. klo 18-19:30 Alkeiskurssi 9, Pasilan urheiluhalli
TO 12.10. klo 18-20 Alkeiskurssi 10, Stadin ammattiopiston sali

Alkeiskursseja järjestetään muutaman kerran vuodessa matalan kynnyksen kursseina, joissa harjoitellaan luistelutekniikkaa quad-luistimilla ja roller derbyn perusteita. Kurssilla opetellaan roller derbyn alkeita, sääntöjä ja luistelutekniikkaa aivan alusta asti. Aikaisempaa urheilutaustaa, luisteluosaamista tai tietoa derbyn säännöistä EI vaadita. Kaikki pärjäävät mukana! Kurssin jälkeen suoritetaan minimum skills -testit, joiden jälkeen kurssilaiset pääsevät treenaamaan koko seuran yhteisiin treeneihin. Kurssin ikäraja on 16 vuotta.

Alkeiskurssi toteutetaan kymmenen kerran kurssina. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus liittyä Kallion harrastejoukkueeseen ja osallistua peleihin.

Alkeiskurssi 2023 on täynnä, seuraava alkeiskurssi alkaa 2024 alussa!

Kurssimaksu:

Alkeiskurssin maksulla liitytään seuraan ja alkeiskurssin 10 kerran hinta on 60 € . Seurasta voi erota kurssin jälkeen, jos ei jatka harrastusta. Varusteita voi vuokrata kurssin ajaksi itselleen 15 €/kurssi. Varusteita riittää vuokrattavaksi n. 15 kurssilaiselle.

Mikäli kurssi keskeytyy tai peruuntuu esimerkiksi virusepidemian vuoksi, maksetut kurssitunnit voi siirtää seuraavalle kurssille tai saada rahat takaisin.

Quad-luistelutaitoja ilman pelaamista

Jos roller derby ei ole juttusi, voit harjoitella luistelutaitoja esim. Rebel Rollers -luisteluseuran sunnuntaijameissa Merilahden koululla. Rebel Rollers Helsinki on rullaluisteluseura, joka ei kilpaile missään lajissa. Seura treenaa luistelua, kikkailua, jammailua ja lihaskuntoa luistimilla.

CIB Helsinki -keskittyy ramppiluisteluun. CIB-porukassa pääset opettelemaan skeittiparkeissa ja rampeissa rullaluistelua sekä erilaisia temppuja.

Rennompaa luistelua löydät myös Suomi Sk8 Fam luistelijoiden kanssa. He keskittyvät dance-, jam-, ja rythm-luisteluun.

Kannattaa seurailla näiden seurojen sometilejä, saatamme järjestää yhdessä tai erikseen rullaluistindiscoja ja muita hauskoja sessioita!