Treenit

Kallio Rolling Rainbow treenaa kesäkuun 2022 ajan torstaisin klo 19-21 Viikin monitoimitalolla.

Kallio Rolling Rainbow:n normaalit treenivuorot ovat:

Syksyllä 2022 Pasilan perjantain treenit alkavat 26.8. ja lauantain treenit 3.9. alkaen. Viikin tiistain treenit alkavat 2.8 ja torstain Stadin ammattiopistolla 1.9.

Tällä hetkellä treenaamme koko seura samaan aikaan tasoryhmät huomioiden, paluu treenien pariin on kaikilla tasoilla sujuvaa. Pandemiatilanteen hellittäessä olemme aloittaneet myös scrimmageiden palauttamissuunnittelun tiistai-iltoihin.

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: vivalakrr(at)gmail.com

Järjestämme Open Skate -tapahtumia muutaman kerran vuodessa, silloin kenellä tahansa roller derbystä kiinnostuneella on mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin joko omilla tai lainavälineillä. Tiedotamme Open Skate -tapahtumista kun pääsemme niitä järjestämään. Seuraa meitä Facebookissa, niin saat tiedon tapahtumistamme.

Treeneihin ilmoittautuminen

Treeneihin ilmoittaudutaan osoitteessa https://krr.nimenhuuto.com.  Mikäli et vielä ole liittynyt palvelun käyttäjäksi, tee se käyttämällä tätä linkkiä https://krr.nimenhuuto.com/public_join.

Nimenhuuto on valmentajien työkalu, jonka avulla treenien sisällöt suunnitellaan – jokaisen ilmoittautuminen on ensisijaisen tärkeää treenien sisällön suunnittelemiseksi etenkin myöhemmässä vaiheessa. Ota siis heti hyväksi tavaksi kirjata itsesi sisään (In) ja ulos (Out) treeneihin joihin pääset/et pääse. Tee ilmoittautuminen viimeistään vuorokautta ennen treenien alkua.

Treeneihin saavutaan hyvissä ajoin. Uuden luistelijan kannattaa varata vähintään 15-20 minuuttia varusteiden pukemiseen ja säätämiseen ennen treenin alkua. 

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: vinfo(at)kalliorollingrainbow.fi

via GIPHY