Ilmainen Open Skate maaliskuussa 2023

Tule kokeilemaan luistelua Kallio Rolling Rainbow’n Open Skatessa ja aloita roller derbyn alkeiskurssi!

Seuraava Open Skate järjestetään maaliskuussa 2023, seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa niin saat tiedon kun tarkempi ajankohta on tiedossa.

Ilmoittaudu tapahtumaan Facebookissa: https://fb.me/e/3lUix1dqrhttps://fb.me/e/3lUix1dqr

Vuoden toinen OpenSkate järjestetään rullaluistindiscossa: 11.3.2023. Ensi kertaa tänä keväänä Ylioppilasteatteri ja Kallio Rolling Rainbow järjestävät rullaluistindiscon lauantaina 11.3.2023 Ylioppilasteatterin Studiolla. Kallio Rolling Rainbow lainaa maksutta rullaluistimia sekä muita suojia. Saat rullaluistinten käyttöön tarvittaessa opastusta ja apua, ketään ei jätetä yksin! Voit myös tuoda omat sisärullailuun sopivat rullaluistimet ja suojat. Rullaluistinten lisäksi luvassa dj-settejä ja buffa, josta voit ostaa virvokkeita ja snackia. Tervetuloa rullailemaan discopallon alle Helsingin sykkeeseen!


Rullaluistindisco klo 19-22
afterit klo 22-02
Esiintyjät
19-21 Pink Taco Krew (DJ)
21-00 CEX

Kallio Rolling Rainbown ilmaisella Open Skate -kokeilukerralla voit testata roller derby-luistelua rennosti ja matalalla kynnyksellä. Kokeilukerta ei ole vielä varsinaista roller derbyä, mutta vastaa kevennetysti alkeiskurssin ensimmäisiä treenikertoja. Tarjoamme luistimet, suojat, kypärän ja ohjauksen! Voit myös tuoda omat kamat, tai esimerkiksi vain oman kypärän.

Urheiluun tarkoitetut tai muuten joustavat vaatteet voivat olla mukavimmat päällä, mutta tapahtumassa mennään rennosti, joten pärjäät muutoinkin. Toivomme osallistujien ilmoittautuvan ennen Open Skate -tapahtumaa, jotta voimme varmistaa kaikille sopivat lainakamat ja jotta pysymme tietoisina osallistujamäärästä. Open skate -tapahtuman ja alkeiskurssin ikäraja on 16 vuotta.

Älä siis epäröi, nyt jos koskaan on oikea aika aloittaa roller derby! Se on hauskaa, hurjaa, hikistä ja ihanaa sekä täyttää elämäsi upeilla tyypeillä ja tapahtumilla.