Ilmainen Open Skate

Tule kokeilemaan luistelua Kallio Rolling Rainbow’n Open Skatessa ja aloita roller derbyn alkeiskurssi!

Edellinen Open Skate järjestettiin Pasilan Urheiluhallissa 9.4.2022, kiitos koko isolukuiselle osallistujajoukolle! Ilmoittautuminen seuraavaan Open Skate -tapahtumaan aukeaa syksyllä 2022, seuraa meitä somessa niin saat tiedon seuraavista tapahtumista!

Kallio Rolling Rainbown ilmaisella Open Skate -kokeilukerralla voit testata roller derby-luistelua rennosti ja matalalla kynnyksellä. Kokeilukerta ei ole vielä varsinaista roller derbyä, mutta vastaa kevennetysti alkeiskurssin ensimmäisiä treenikertoja. Tarjoamme luistimet, suojat, kypärän ja ohjauksen! Voit myös tuoda omat kamat, tai esimerkiksi vain oman kypärän.

Urheiluun tarkoitetut tai muuten joustavat vaatteet voivat olla mukavimmat päällä, mutta tapahtumassa mennään rennosti, joten pärjäät muutoinkin. Toivomme osallistujien ilmoittautuvan ennen Open Skate -tapahtumaa, jotta voimme varmistaa kaikille sopivat lainakamat ja jotta pysymme tietoisina osallistujamäärästä. Open skate -tapahtuman ja alkeiskurssin ikäraja on 16 vuotta.

Älä siis epäröi, nyt jos koskaan on oikea aika aloittaa roller derby! Se on hauskaa, hurjaa, hikistä ja ihanaa sekä täyttää elämäsi upeilla tyypeillä ja tapahtumilla.