Yhteystiedot

Oletko kiinnostunut osallistumaan seuran toimintaan? Meille ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista toimitsijoihin. Roller derby on siitä hieno laji, että kaikille löytyy mielekästä tekemistä. Oletko suorittanut WFTDA:n taito- ja sääntötestin tai onko sinulla muuten hyvät luistelutaidot ja sääntötuntemus? Joukkueisiimme haetaan aina uusia pelaajia, joten ota meihin yhteyttä.

Contact us: info(a)kalliorollingrainbow.fi

Seuraa meitä!

Sisäinen tiedotus

Käytössämme on kaksi pääasiallista Facebook-ryhmää, joihin pääset kumpaankin jäseneksi WFTDA:n NDA-sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

  • KRR – Tässä ryhmässä voi jakaa ja kysyä mitä vaan kissavideoista oikeisiin kysymyksiin, Kallion ja muiden tapahtumiin tai melkeinpä mihin vaan liittyen.
  • KRR Treenit ja shittii – Tämä ryhmä on treenejä ja pelejä koskevia tiedotuksia varten. Ryhmä on erotettu yleisestä ryhmästä sen vuoksi, että tärkeämmät infot ovat helpommin löydettävissä

Näiden ryhmien lisäksi jokaisella joukkueella on omat ryhmänsä ja useimmiten myös alkeiskurssilla omansa.

Epävirallisempaan keskusteluun seuralla on Facebookissa KRR-chat – hyvä paikka kysellä ja tutustua jengiin. KRR-chattia ei kuitenkaan käytetä virallisena tiedotuskanavana, joten chattiin voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan. Myös omilla joukkueilla ja pienryhmillä voi olla omat chattinsa, joissa käydään ehkä olennaisempaa keskustelua. 

Yhteistyökumppanit

KRR:n pääasialliset yhteistyötahot ovat kansainvälinen lajin kattojärjestö Women’s Flat Track Derby Association WFTDA, Suomen Luisteluliitto ja sen alla toimiva roller derby -valiokunta, sekä Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.

Muita yhteistyötahoja ovat suomalaiset ja ulkomaalaiset roller derby -seurat, joiden kanssa tehdään laajaa ja jatkuvaa yhteistyötä muun muassa pelejä järjestämällä sekä tietoa jakamalla. KRR voi tukea muita seuroja tarjoamalla valmennusvierailuja tai -koulutusta ja parantaa omaa osaamistaan vastaanottamalla niitä esimerkiksi harjoitteluleirien yhteydessä.

Sponsoroi Roller Derbya ja saa näkyvyyttä

Haluatko tehdä yhteistyötä aktiivisen, nuoren ja pinnalla olevan urheilujoukkueen kanssa? Helsinkiläinen roller derby -seura Kallio Rolling Rainbow etsii koko ajan lisää tukijoita ja yhteistyökumppaneita.

Sponsorina saat näkyvyyttä peliemme mainostuksessa, viestinnässä sekä esimerkiksi esittelypisteellä, ratamainoksissa, juonnoissa tai arvontapalkintoina. Pelejä on yleensä vuosittain useita Yhdysvalloista Suomeen. Kohdeyleisömme on 18-40 -vuotiasta, nuorta, kaupunkilaista sekä bränditietoista, joka arvostaa kaupunkikulttuurin ja naisten urheilun tukemista, ja brändinne tai yrityksenne saavuttaisi heidän paikan päältä tapahtumista someen asti. Voimme sopia juuri kullekin sponsorille parhaat ratkaisut näkyvyyden muodoille.

Yhteistyökumppaneidemme tuki käytetään kokonaisuudessaan seuran urheilutoimintaan ja sen kehittämiseen. Seuran toiminta perustuu vapaaehtoisten tekemään työhön eikä hallintokuluja juuri synny. Suurimmat kulut meille ovakin harjoitustilojen vuokrat sekä pelimatkat.

Lisäksi perustoimintaamme tukevia tuotelahjoituksia voivat olla esimerkiksi ratateipit, jääpussit, välipalatarpeet tai lajitarvikkeet sekä erilaiset arpajaispalkinnoksi sopivat tuotteet.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vivalakrr(a)gmail.com, ja voimme sopia juuri teille sopivan sponsorointipaketin!


Roller Derby -seurat Suomessa

(Parhaan seuran) Kallio Rolling Rainbow:n lisäksi roller derby -seuroja löytyy ympäri Suomen, Helsingissä seuroja on kolme. Osa joukkueista pelaa naisten sarjoissa ja osa miesten, mutta treeneihin voi osallistua itselleen parhaiten soveltuvassa seurassa sukupuolesta riippumatta. Siirtyminen seurojen välillä on helppoa esimerkiksi kotipaikkakuntaa muuttaessa.

Dirty River Roller Derby
Helsinki Coast Quads Roller Derby
Helsinki Roller Derby
Iisalmi Roller Derby
Joensuu Roller Derby
Jokilaaksojen rullaajat ry
Kallio Rolling Rainbow
Kokkola Roller Derby
Kouvola Roller Derby
Kuopio Roller Derby
Lahti Roller Derby
LPR HC Rollers
Mikkeli Roller Derby
Oulu Roller Derby
Pori Rolling Brigade
Porvoo Roller Derby
Roller Derby Kajaani
Rovaniemi Roller Derby
Seinäjoki Roller Derby
Tampere Roller Derby
Tampere Rollin’ Bros
Wasa Roller Derby