Alkeiskurssi

Haluatko oppia luistelemaan old-school-tyyppisillä quad-rullaluistimilla ja päästä kokeilemaan, miltä se paljon puhuttu roller derby oikein tuntuu? Seuraavan alkeiskurssi järjestetään alkusyksystä 2024, seuraa meitä somessa niin pysyt ajan tasalla tulevista kursseista.

Alkeiskurssin hinta on 70 euroa ja kurssi maksetaan ensimmäisen osallistumiskerran jälkeen. Varustevuokra kurssille on 30 euroa, joten varustepaketin kanssa kurssi maksaa 100 euroa.

Alkeiskursseja järjestetään muutaman kerran vuodessa matalan kynnyksen kursseina, joissa harjoitellaan luistelutekniikkaa quad-luistimilla ja roller derbyn perusteita. Kurssilla opetellaan roller derbyn alkeita, sääntöjä ja luistelutekniikkaa aivan alusta asti. Aikaisempaa urheilutaustaa, luisteluosaamista tai tietoa derbyn säännöistä EI vaadita. Kaikki pärjäävät mukana! Kurssin jälkeen suoritetaan minimum skills -testit, joiden jälkeen kurssilaiset pääsevät treenaamaan koko seuran yhteisiin treeneihin. Kurssin ikäraja on 16 vuotta.

Alkeiskurssi toteutetaan kymmenen kerran kurssina. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus liittyä Kallion harrastejoukkueeseen ja osallistua peleihin.

Ennakkoilmoittautuminen

Ikäraja 16 vuotta / age limit 16 years
Valitse luistimissa kengänkokosi tai pienempi koko, koska luistimet ovat käytettyjä. Varustevuokra on 30€ . Vahvistamme vuokravarusteiden saatavuuden ennen kurssia, vuokravarusteet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
/ Please select your "smallest" size, because the skates are used. The rent is 30€. We will confirm the availability of rental equipment before the course, rental equipment will be distributed in the order of registration.
Suojat ja kypärät ovat käytettyjä, tule ajoissa paikan päälle ennen tapahtumaa/treenejä niin etsimme sinulle sopivimmat varusteet.
Tässä voit kertoa asioita, jotka valmentajien olisi hyvä tietää & kysymyksiä valmentajille / Personal information that the coaches should be aware of, or questions to the coaches

Kurssimaksu:

Alkeiskurssin maksulla liitytään seuraan ja alkeiskurssin 10 kerran hinta on 70 € . Seurasta voi erota kurssin jälkeen, jos ei jatka harrastusta. Varusteita voi vuokrata kurssin ajaksi itselleen 30 €/kurssi. Varusteita riittää vuokrattavaksi n. 15 kurssilaiselle.

Mikäli kurssi keskeytyy tai peruuntuu esimerkiksi virusepidemian vuoksi, maksetut kurssitunnit voi siirtää seuraavalle kurssille tai saada rahat takaisin.

Quad-luistelutaitoja ilman pelaamista

Jos roller derby ei ole juttusi, voit harjoitella luistelutaitoja esim. Rebel Rollers -luisteluseuran sunnuntaijameissa Merilahden koululla. Rebel Rollers Helsinki on rullaluisteluseura, joka ei kilpaile missään lajissa. Seura treenaa luistelua, kikkailua, jammailua ja lihaskuntoa luistimilla.

CIB Helsinki -keskittyy ramppiluisteluun. CIB-porukassa pääset opettelemaan skeittiparkeissa ja rampeissa rullaluistelua sekä erilaisia temppuja.

Rennompaa luistelua löydät myös Suomi Sk8 Fam luistelijoiden kanssa. He keskittyvät dance-, jam-, ja rythm-luisteluun.

Kannattaa seurailla näiden seurojen sometilejä, saatamme järjestää yhdessä tai erikseen rullaluistindiscoja ja muita hauskoja sessioita!