Haku KRR joukkueisiin kaudelle 2023-24

Tämä on lisähaku Kallio Rolling Rainbow:n A- ja B-joukkueiden chartereihin kaudelle 2023-2024. Tämän sitovan charterhaun myötä pelaajat valitaan joukkueisiin ja pelaaja sitoutuu pelaamaan joukkueensa peleissä mikäli se on mahdollista omien aikataulujen puitteissa. Kaikkia pelaamisesta kiinnostuneita kannustetaan hakemaan! Sinun tulee kuitenkin olla suorittanut minimum skills -testi voidaksesi hakea joukkueeseen.

A-joukkue tulee pelaamaan ensisijaisesti SM-sarjassa, johon mitä todennäköisimmin tulevat mukaan KRR:n lisäksi HRD, TRD, DRRD, RDR, ORD. Myös kansainväliset pelit ja turnaukset mahdollisia.

B-joukkue on ilmoittautunut pelaamaan SM-sarjan I-Divisioonaan, jossa pelaa lähinnä muiden seurojen B-joukkueet, pienempiä seuroja sekä vielä pienempien seurojen yhdistelmäjoukkueita.

A- ja B-joukkueiden välillä voi olla max. 3 crossover-pelaajaa, mutta B- ja C- joukkueiden (Piritorin Ässät) välillä siirtopelaajia voi olla rajattomasti. Sinun ei tarvitse itse arvioida omaa taitotasoasi vaan voit hakea joukkueisiin, jos sinua kiinnostaa pelaaminen!

SM-sarjassa, WFTDA:n ja 1. Divisioonan peleissä noudatetaan WFTDA:n sääntöjä, joiden noudattamiseen pelaajien tulee olla sitoutunut. Tähän sisältyy myös WFTDA:n gender policy (https://resources.wftda.org/womens-flat-track-derby-association-statement-about-gender/). Kallio Rolling Rainbow on kevätkokouksen jälkeisessä äänestyksessä päättänyt, että WFTDA:n Gender Policyn “gender expansive” termi kattaa kaikki sukupuolet paitsi cissukupuoliset pelaajat.

Haku alkaa 15.8.2023
Haku päättyy 17.9.2023 klo 17:00.

Haku edellyttää

  • Kokemusta roller derbyn treenaamisesta
  • Sääntötuntemusta
  • Lisäksi pelaajilta vaaditaan
Miten kauan ja millaisella tasolla olet pelannut? Miten hyvin tunnet säännöt?
How long and at what level have you played? How well do you know the rules?
Haku on auki vai A-joukkueeseen tällä hetkellä
Mitkä muut lajit tai harjoittelu tukevat kehittymistäsi?
What sports or mental skills do you train?
Ideat, ajatukset, palautteet, kommentit, toiveet
Ideas, thoughts, feedback, comments, wishes