Kallio Rolling Rainbow Open Skate

Missä / Where: Pasilan Urheiluhalli, Radiokatu 22, 00240 Helsinki
Milloin / When: 9.4.2022
Kesto / Duration: 1,5 h
Kustannukset / Expences: FREE
Luistin + suojavuokra / Skates + Gear rent: FREE

Kallio Rolling Rainbown ilmaisella Open Skate -kokeilukerralla voit testata luistelua quad-luistimilla rennosti ja matalalla kynnyksellä. Kokeilukerta ei ole vielä varsinaista roller derbyä, mutta vastaa kevennetysti alkeiskurssin ensimmäisiä treenikertoja. Tarjoamme luistimet, suojat, kypärän ja ohjauksen! Voit myös tuoda omat kamat, tai esimerkiksi vain oman kypärän.

Urheiluun tarkoitetut tai muuten joustavat vaatteet voivat olla mukavimmat päällä, mutta tapahtumassa mennään rennosti, joten pärjäät muutoinkin. Toivomme osallistujien ilmoittautuvan ennen open skate -tapahtumaa, jotta voimme varmistaa kaikille sopivat lainakamat ja jotta pysymme tietoisina osallistujamäärästä. Open skate -tapahtuman ikäraja on 16 vuotta.

Älä siis epäröi, nyt jos koskaan on oikea aika aloittaa roller derby! Se on hauskaa, hurjaa, hikistä ja ihanaa sekä täyttää elämäsi upeilla tyypeillä ja tapahtumilla.

We welcome everyone to try roller derby and quad-skating for free at the Kallio Rolling Rainbow open skate. The event is relaxed and attendees don’t have to have any sports background – we will help out with the gear and with skating. We can lend you the necessary gear, including skates. Age limit for Open Skate and Beginners’ course is 16 years.

Ikäraja 16 vuotta / age limit 16 years
Valitse luistimissa kengänkokosi tai pienempi koko, koska luistimet ovat käytettyjä. Varustevuokra on 30€ . Vahvistamme vuokravarusteiden saatavuuden ennen kurssia, vuokravarusteet jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
/ Please select your "smallest" size, because the skates are used. The rent is 30€. We will confirm the availability of rental equipment before the course, rental equipment will be distributed in the order of registration.
Suojat ja kypärät ovat käytettyjä, tule ajoissa paikan päälle ennen tapahtumaa/treenejä niin etsimme sinulle sopivimmat varusteet.
Tässä voit kertoa asioita, jotka valmentajien olisi hyvä tietää & kysymyksiä valmentajille / Personal information that the coaches should be aware of, or questions to the coaches