Open Skate!

Tule kokeilemaan luistelua Kallio Rolling Rainbow’n Open Skatessa ja aloita roller derbyn alkeiskurssi!

Seuraava Open Skate järjestetään 5.1.2024 Pasilan urheiluhallissa. Lainaamme osallistujille varusteet, mutta osallistujamäärän ollessa suuri, kokeilemme varusteita kahdessa eri vuorossa, varaudu kuitenkin olemaan tapahtumassa koko ajan, sillä jaamme tärkeätä infoa niille, jotka eivät luistele.

Kallio Rolling Rainbown ilmaisella Open Skate -kokeilukerralla voit testata roller derby-luistelua rennosti ja matalalla kynnyksellä. Kokeilukerta ei ole vielä varsinaista roller derbyä, mutta vastaa kevennetysti alkeiskurssin ensimmäisiä treenikertoja. Tarjoamme luistimet, suojat, kypärän ja ohjauksen! Voit myös tuoda omat kamat, tai esimerkiksi vain oman kypärän.

Urheiluun tarkoitetut tai muuten joustavat vaatteet voivat olla mukavimmat päällä, mutta tapahtumassa mennään rennosti, joten pärjäät muutoinkin. Toivomme osallistujien ilmoittautuvan ennen Open Skate -tapahtumaa, jotta voimme varmistaa kaikille sopivat lainakamat ja jotta pysymme tietoisina osallistujamäärästä. Open skate -tapahtuman ja alkeiskurssin ikäraja on 16 vuotta.

Älä siis epäröi, nyt jos koskaan on oikea aika aloittaa roller derby! Se on hauskaa, hurjaa, hikistä ja ihanaa sekä täyttää elämäsi upeilla tyypeillä ja tapahtumilla.

Ikäraja 16 vuotta / age limit 16 years
Valitse luistimissa kengänkokosi tai pienempi koko, koska luistimet ovat käytettyjä. Lainaluistinten kokeilua voidaan joutua porrastamaan tapahtuman aikana, mutta kaikki pääsevät kokeilemaan / Please select your "smallest" size, because the skates are used. Testing the loan skates may need to be staggered during the event, but everyone gets to try
Suojat ja kypärät ovat käytettyjä, tule ajoissa paikan päälle ennen tapahtumaa/treenejä niin etsimme sinulle sopivimmat varusteet.
Tässä voit kertoa asioita, jotka valmentajien olisi hyvä tietää & kysymyksiä valmentajille / Personal information that the coaches should be aware of, or questions to the coaches