Haku KRR joukkueisiin

Tämä on lisähaku Kallio Rolling Rainbow:n B-joukkueeden charteriin. Tämän sitovan charterhaun myötä pelaajat valitaan joukkueeseen ja pelaaja sitoutuu pelaamaan joukkueensa peleissä mikäli se on mahdollista omien aikataulujen puitteissa. Kaikkia pelaamisesta kiinnostuneita kannustetaan hakemaan! Sinun tulee kuitenkin olla suorittanut minimum skills -testi voidaksesi hakea joukkueeseen.

B-joukkue on ilmoittautunut pelaamaan SM-sarjan I-Divisioonaan, jossa pelaa lähinnä muiden seurojen B-joukkueet, pienempiä seuroja sekä vielä pienempien seurojen yhdistelmäjoukkueita.

SM-sarjassa, WFTDA:n ja 1. Divisioonan peleissä noudatetaan WFTDA:n sääntöjä, joiden noudattamiseen pelaajien tulee olla sitoutunut. Tähän sisältyy myös WFTDA:n gender policy (https://resources.wftda.org/womens-flat-track-derby-association-statement-about-gender/). Kallio Rolling Rainbow on kevätkokouksen jälkeisessä äänestyksessä päättänyt, että WFTDA:n Gender Policyn “gender expansive” termi kattaa kaikki sukupuolet paitsi cissukupuoliset pelaajat.

Haku alkaa 16.10.2023
Haku päättyy 20.10.2023 klo 17:00.

Haku edellyttää

  • Kokemusta roller derbyn treenaamisesta
  • Sääntötuntemusta
  • Lisäksi pelaajilta vaaditaan
Miten kauan ja millaisella tasolla olet pelannut? Miten hyvin tunnet säännöt?
How long and at what level have you played? How well do you know the rules?
Haku on auki vain B-joukkueeseen tällä hetkellä
Mitkä muut lajit tai harjoittelu tukevat kehittymistäsi?
What sports or mental skills do you train?
Ideat, ajatukset, palautteet, kommentit, toiveet
Ideas, thoughts, feedback, comments, wishes