Treenit

Kallio Rolling Rainbow:n normaalit treenivuorot ovat:

  • All-league treenit tiistaisin 19-21 Viikin monitoimitalo
  • All-league treenit perjantaisin 18-20 Pasilan urheiluhalli
  • All-league treenit lauantaisin 10-13 Pasilan urheiluhalli
  • Beginners/all-league treenit torstaisin 18-19:30 Stadin ammattiopistolla, Sturenkatu

Tällä hetkellä treenaamme koko seura samaan aikaan tasoryhmät huomioiden, paluu treenien pariin on kaikilla tasoilla sujuvaa. Pandemiatilanteen hellittäessä olemme aloittaneet myös scrimmaget tiistaitreeneissä.

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: info(at)kalliorollingrainbow.fi

Järjestämme Open Skate -tapahtumia muutaman kerran vuodessa, silloin kenellä tahansa roller derbystä kiinnostuneella on mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin joko omilla tai lainavälineillä. Tiedotamme Open Skate -tapahtumista kun pääsemme niitä järjestämään. Seuraa meitä Facebookissa, niin saat tiedon tapahtumistamme.

Treenien maksaminen

Kallio Rolling Rainbow:n jäsenmaksu on 20 €/vuosi, jonka lisäksi treenimaksu maksetaan 10 kuukaudelta, kesäkuukaudet (kesä-heinä) ovat treenimaksuttomia. Jos tiedät ettet luistele seuraavassa kuussa, tee siitä ilmoitus edellisessä kuussa (loukkaantumiset asia erikseen).

Maksut 2023:

  • Luisteleva jäsen: Jäsenmaksu 20 €/vuosi ja treenimaksu 30 €/kk per 10 kk
  • Toimitsija/valmentaja: Jäsenmaksu 20 €/vuosi ja treenimaksu 40 €/vuosi
  • Kannatusjäsen: Jäsenmaksu 20 €/vuosi
  • Alkeiskurssi: Jäsenmaksu 20 €/vuosi, kurssimaksu 40 €

Treeneihin ilmoittautuminen

Treeneihin ilmoittaudutaan osoitteessa https://krr.nimenhuuto.com.  Mikäli et vielä ole liittynyt palvelun käyttäjäksi, tee se käyttämällä tätä linkkiä https://krr.nimenhuuto.com/public_join.

Nimenhuuto on valmentajien työkalu, jonka avulla treenien sisällöt suunnitellaan – jokaisen ilmoittautuminen on ensisijaisen tärkeää treenien sisällön suunnittelemiseksi etenkin myöhemmässä vaiheessa. Ota siis heti hyväksi tavaksi kirjata itsesi sisään (In) ja ulos (Out) treeneihin joihin pääset/et pääse. Tee ilmoittautuminen viimeistään vuorokautta ennen treenien alkua.

Treeneihin saavutaan hyvissä ajoin. Uuden luistelijan kannattaa varata vähintään 15-20 minuuttia varusteiden pukemiseen ja säätämiseen ennen treenin alkua. 

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: info(at)kalliorollingrainbow.fi

via GIPHY