Treenit

Kallio Rolling Rainbow:n normaalit treenivuorot ovat:

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: info(at)kalliorollingrainbow.fi

Järjestämme Open Skate -tapahtumia muutaman kerran vuodessa, silloin kenellä tahansa roller derbystä kiinnostuneella on mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin joko omilla tai lainavälineillä. Tiedotamme Open Skate -tapahtumista kun pääsemme niitä järjestämään. Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa, niin saat tiedon tapahtumistamme.

Treenien maksaminen

Kallio Rolling Rainbow:n jäsenmaksu on 20 €/vuosi, jonka lisäksi treenimaksu maksetaan 10 kuukaudelta, kesäkuukaudet (kesä-heinä) ovat treenimaksuttomia. Jos tiedät ettet luistele seuraavassa kuussa, tee siitä ilmoitus edellisessä kuussa (loukkaantumiset asia erikseen).

Maksut 2023:

  • Luisteleva jäsen: Jäsenmaksu 20 €/vuosi ja treenimaksu 35 €/kk per 10 kk
  • Toimitsija/valmentaja: Jäsenmaksu 20 €/vuosi ja treenimaksu 40 €/vuosi
  • Kannatusjäsen: Jäsenmaksu 20 €/vuosi
  • Alkeiskurssi: Jäsenmaksu 20 €/vuosi, kurssimaksu 50 € (varustevuokra 30 €)

Treeneihin ilmoittautuminen

Treeneihin ilmoittaudutaan osoitteessa https://krr.nimenhuuto.com.  Mikäli et vielä ole liittynyt palvelun käyttäjäksi, tee se käyttämällä tätä linkkiä https://krr.nimenhuuto.com/public_join.

Nimenhuuto on valmentajien työkalu, jonka avulla treenien sisällöt suunnitellaan – jokaisen ilmoittautuminen on ensisijaisen tärkeää treenien sisällön suunnittelemiseksi etenkin myöhemmässä vaiheessa. Ota siis heti hyväksi tavaksi kirjata itsesi sisään (In) ja ulos (Out) treeneihin joihin pääset/et pääse. Tee ilmoittautuminen viimeistään vuorokautta ennen treenien alkua.

Treeneihin saavutaan hyvissä ajoin. Uuden luistelijan kannattaa varata vähintään 15-20 minuuttia varusteiden pukemiseen ja säätämiseen ennen treenin alkua. 

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: info(at)kalliorollingrainbow.fi

via GIPHY