Treenit

Kallio Rolling Rainbow:n treenivuorot ovat Pasilan urheiluhallissa perjantaisin 18-20 ja lauantaisin 10-13. Tällä hetkellä treenaamme koko seura samaan aikaan tasoryhmät huomioiden, paluu treenien pariin on kaikilla tasoilla sujuvaa. Pandemiatilanteen hellittäessä olemme aloittaneet myös scrimmageiden palauttamissuunnittelun tiistai-iltoihin.

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: vivalakrr(at)gmail.com

Järjestämme Open Skate -tapahtumia muutaman kerran vuodessa, silloin kenellä tahansa roller derbystä kiinnostuneella on mahdollisuus tulla tutustumaan lajiin joko omilla tai lainavälineillä. Tiedotamme Open Skate -tapahtumista kun pääsemme niitä järjestämään. Seuraa meitä Facebookissa, niin saat tiedon tapahtumistamme.

Treeneihin ilmoittautuminen

Treeneihin ilmoittaudutaan osoitteessa https://krr.nimenhuuto.com.  Mikäli et vielä ole liittynyt palvelun käyttäjäksi, tee se käyttämällä tätä linkkiä https://krr.nimenhuuto.com/public_join.

Nimenhuuto on valmentajien työkalu, jonka avulla treenien sisällöt suunnitellaan – jokaisen ilmoittautuminen on ensisijaisen tärkeää treenien sisällön suunnittelemiseksi etenkin myöhemmässä vaiheessa. Ota siis heti hyväksi tavaksi kirjata itsesi sisään (In) ja ulos (Out) treeneihin joihin pääset/et pääse. Tee ilmoittautuminen viimeistään vuorokautta ennen treenien alkua.

Treeneihin saavutaan hyvissä ajoin. Uuden luistelijan kannattaa varata vähintään 15-20 minuuttia varusteiden pukemiseen ja säätämiseen ennen treenin alkua. 

Treeneihin paluusta ja muista mieltä askarruttavista asioista voit kysyä meiltä aina lisää: vinfo(at)kalliorollingrainbow.fi

via GIPHY