OFFICITATIONAL – TOIMITSIJABOOTCAMP 28.-29.5.

Kallio Rolling Rainbow ja Helsinki Roller Derby kutsuvat kaikki toimitsemisesta ja tuomaroinnista kiinnostuneet Officitational BootCampille! Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia uutta, päivitää tietonsa ja osaamisensa ja vaihtamaan kuulumisia muiden toimitsijoiden ja refejen kanssa. Mukana on ihan toimitsemisen perusteita aloittelijoille, käytännön treeniä ja paljon jaettavia kokemuksia muiden kanssa. Tarkoituksena on järjestää luento- ja keskusteluosuuksia, käytännön rauhallista harjoittelua ja muutama skrimmi reiluilla tauoilla, joiden aikana tilanteita voidaan käydä rauhassa läpi.

Officitational BootCamp on lähtökohtaisesti suunnattu toimitsijoille ja refeille ja ohjelma on rakennettu sen mukaisesti. Tarvitsemme mukaan kuitenkin pelaajia kaikilta tasoilta, koska käytännön harjoittelu ei toimi ilman teitä. Jos siis haluat osallistua mukaan treeneihin tai skrimmeihin, tai vaikka vain valmennus tai penkkauksen näkökulmasta, niin ilmoittaudu ehdottomasti mukaan! Myös tapahtumajärjestelyyn, kotimajoittamiseen ja vain yleiseen ilmapiirin luontiin kaivataan mahdollisimman paljon porukkaa!


Tapahtuman tarve lähti keskustelusta, jossa todettiin ensi syksynä starttaavan SM-liigan vaativan päivitystä ja pientä herättelyä myös toimitsijoiden ja tuomareiden osalta, omat tiedot, taidot ja ehkä myös CV on hyvä laittaa kuntoon ensi syksyä ajatellen.

Lauantaina aamupäivä on pyhitetty erilaisille luennoille ja keskusteluille ihan perusteista lähtien. Kun teoriat on jollain tavalla hallussa, siirrytään treenaamaan pelaajien kanssa. Lounaan jälkeen olisi tarkoitus kokeille toimitsemista ja tuomarointia skrimmissä, samoin kuin sunnuntaina. Aikataulut ovat tällä hetkellä alustavia, mutta niitä tarkennetaan tapahtuman lähestyessä ja aikataulumuutoksia saattaa vielä tulla.

Aikataulu lauantaina 28.5.

11:00 NSO/SO/perustaidot ja tiedot
13:30 NSO/SO/treenit pelaajien kanssa
14:30 1 minuutin lähtöjä
LOUNAS
16:00 Pelaajien lämppä / NSO/SO valmistelut
17:00 Skrimmi alkaa
19:00 Skrimmi päättyy
20:00 Wolt-dinner @monitoimitalon aulassa

Aikataulu sunnuntai 29.5.

13:00 NSO/SO syventävät tiedot ja taidot
13:00 Pelaajien lämppä / NSO/SO valmistelut
14:00 Skrimmi alkaa
16:00 Skrimmi päättyy
16:30 Pelin läpikäynti, leivosbuffa & todistukset

Ilmoittaudu nyt mukaan, niin saat kaikki tapahtumaan liittyvät lisätiedot!